Opleidingsfonds voor zwarte vrouwen in Zuid-Afrika

 

Over deze site

Navigeren

Op deze site kunt u uw weg vinden via de menustructuur. Als u een item in dit menu aanklikt, verschijnt de betreffende pagina. Op sommige pagina's is aan de linkerkant van uw scherm een aantal sub-items opgenomen. Als u n van deze subitems aanklikt, opent zich een pagina met meer informatie.

Links

Onder aan elke pagina vindt u bij "Links" externe verwijzingen.

Contact

Onder het item Contact vindt u informatie over hoe u de stichting Malibongwe kunt bereiken. Ook treft u hier de mogelijkheid aan om een e-mail naar ons te sturen. Hier kunt u ook terecht met vragen of opmerkingen over de website.

Hulp bij pdf-files

Een aantal documenten op deze site is beschikbaar als pdf-bestand. Om pdf-bestanden te bekijken, heeft u het programma Adobe Acrobat Reader nodig. Dit programma is vaak standaard op een computer genstalleerd. Heeft u het nog niet, dan kunt u het gratis downloaden via www.adobe.nl. Mocht u problemen hebben met het openen van een pdf-bestand klik dan met de rechtermuisknop op de link naar het pdf-document en selecteer 'Opslaan als'. Sla het document vervolgens op. Start daarna Adobe Acrobat Reader en open het document. Het kan voorkomen dat Adobe Acrobat Reader en Internet Explorer niet aangepast zijn op elkaar. Het resultaat is dan een witte pagina. U kunt dit voorkomen door de meest recente versie van Internet Explorer en/of Adobe Acrobat Reader te installeren.

Toegankelijkheid

Malibongwe heeft de intentie om de website te laten voldoen aan de richtlijnen van Drempels Vrij. Dit betekent dat de website zoveel mogelijk toegankelijk is voor mensen met een handicap.

Schermresolutie en browsers

De site is ontworpen voor de schermresolutie 1024*768. De site werkt goed met de browsers MS Internet Explorer 4.* of hoger en is zoveel mogelijk toegankelijk met andere browsers.

uo
Nederlandse vlag   English Flag